Hesap Silme
Clinshot hesabınızı ve hesabınıza bağlı kişisel verilerinizi istediğiniz zaman silebilirsiniz.
Uygulamadan
Menü → Hesabı sil, şifrenizi girip onaylayın. Hesabınız hemen silinir ve telefondaki tüm Clinshot verileri kaldırılır.
Web'den
clinshot.com'a giriş yapın, Ayarlar → Profil sayfasının altından hesabınızı silin.
Giriş yapamıyorsanız
Hesabınızın e-posta adresinden [email protected] adresine "Hesap silme talebi" konulu bir e-posta gönderin. Talebiniz 24saat içinde işleme alınır.
Neler silinir
Ad, e-posta, şifre, oturum ve cihaz kayıtlarınız silinir. İşletmenizin Clinshot'a yüklediği içerik işletmeye aittir ve işletme hesabı kapatılana kadar saklanır; bu içeriğin silinmesi için işletme yöneticinize başvurun. Yasal olarak saklanması gereken kayıtlar (ör. fatura) yasal süre boyunca tutulur.
Son güncelleme: 28 Eylül 2026